U heeft een sterk verouderde browser! Download hier een nieuwe versie zodat deze website optimaal kan functioneren.

Een 6pack zonder te trainen?!

Een 6pack (buikspieren) krijgen zonder te trainen, is dat mogelijk?! Wat veel mensen niet weten is dat je al een 6pack hebt! Die hoef je dus niet te “krijgen” door talloze sit-ups. Echter zie je de 6pack vaak niet door het “gezonde” laagje vet dat de 6pack bedekt.

Kortom een 6pack heb je al, iedereen heeft die buikspieren. Wil je ze zien? Dan zul je het totale vetpercentage omlaag moeten brengen naar 10%. Dat is in nederland niet gemakkelijk met alle voorzieningen waardoor we zelf niet veel aan beweging doen. En de voorzieningen waardoor we binnen 1 minuut een broodje vlees, patatje of heel Happy Mail op tafel kunnen zetten helpt ook al niet!

Wat is dan de manier om de 6pack te zien zonder te trainen? Heel simpel, je moet minder calorieën eten als dat je per dag verbruikt. Bij de mannen is dit 2000-2500 kcal per dag en bij de dames is dit 1800-2000 per dag.

Trainen bevorderd uiteraard wel het verbrandingsproces en stimuleert het afvallen van vet meer waardoor je eerder resultaat zult zien!

LET OP: je kunt niet afvallen op 1 specifieke plek van het lichaam, door je buik te trainen raak je het plaatselijke vet niet kwijt omdat het lichaam altijd beroep zal doen op het globale vet/energie van het lichaam.

Wil je een 6pack zonder veel moeite? Misschien omdat je gezondheid zwaar sporten niet toe laat, of omdat je het te druk hebt? De oplossing is dus gewoon minder eten dan je per dag verbruikt! Wanneer je echter zicht hebt op je 6pack is het raadzaam om het op pijl te houden, het is gezond en belangrijk om een beetje vet te hebben!